{"galleryImages":["http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/mehrfachabcoilanlage-600x315-1.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/decoiling-line.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/cidan-forstner-single-decoiling-line-600x375.jpg.webp"],"autoPlay":false,"sliderModal":false}

CIDAN decoiler

vanaf € 7.500,-

Lease opties: € 173,- 60 maanden

Algemene kenmerken van de CIDAN decoiler

Maak uw productiefaciliteit ergonomisch, efficiënt en winstgevend. Met een decoiler of zelfs een multiple decoiling lijn voor plaatstaal kan uw bedrijf geld besparen, de hoeveelheid afval verminderen en opslagruimte vrijmaken. Of uw plaatwerkerij groot of klein is, wij hebben de juiste oplossing.

CIDAN Machinery heeft een breed scala aan decoilers die kunnen worden gecombineerd om een efficiënte productiefaciliteit te maken op basis van uw vereisten – waarbij parameters zoals vermogen, afstand, tijd en toegang tot materiaal doorslaggevend zijn voor een snelle en kosteneffectieve productie.

Ons meervoudige coilsysteem beschadigt het plaatwerk niet en zorgt voor een volledig automatische omschakeling van de ene decoiler naar de andere in minder dan een minuut.

Soorten

CIDAN heeft een breed scala aan decoilers (ook wel uncoiler of afwikkelhaspel genoemd), die kunnen worden gecombineerd om een ​​efficiënte productiefaciliteit te maken op basis van uw vereisten – waarbij parameters zoals vermogen, afstand, tijd en toegang tot materiaal doorslaggevend zijn voor een snelle en kosteneffectieve productie. Er zijn dus heel veel opties verkrijgbaar in meervoudige decoiling lijnen, enkele decoilers, recoilers. Vraag naar de mogelijkheden!

Standaard decoiler

De coil wordt met een vorkheftruck of coilwagen rechtstreeks op de doorn geplaatst. De doorn wordt hydraulisch bestuurd om de spoel vast te klemmen.

Aangedreven:            ja
Type:                          één zijde ondersteund
Model:                       vloergemonteerd
Klemming:                 hydraulisch
Klembereik:      ø 465-515 mm
Max. spoeldiameter: ø 1200 mm
Coilgewicht:              5000 of 8000 kg

Neerdrukarm

De neerdrukarm helpt de coil op zijn plaats te houden terwijl de operator een nieuwe coil aanspant. Een coil werkt doorgaans als een veer, de neerdrukarm drukt tegen de coil, waardoor de operator de metalen band van de coil veilig kan openen om het materiaal te verwerken. De positie van de neerdrukarm kan worden aangepast op basis van de coilbreedte.

Coilwagen

Voor een enkele coillijn is een coilwagen nodig. Een coilwagen, die langs 2 assen wordt voortbewogen en wordt bestuurd door een afstandsbediening, laadt eenvoudig en met weinig inspanning de coils. Dankzij de afstandsbediening heeft de operator volledige controle over alle bewegingen en kan hij zeer eenvoudig coils wisselen tot 8000 kg.

Aangedreven:  ja
Type:               2-assig (x+z-afmeting)
Model:              hydraulisch
Coilgewicht:    5000 of 8000 kg

De decoilers van CIDAN:

zijn zeer efficiënt
verminderen afval
zijn ergonomisch
besparen geld.

Specificaties van de CIDAN decoiler

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in een (soortgelijke) machine, toepassingen en/of mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.