Rolvormmachines en plaatbewerkingsmachines

Historie

Na overname van een bestaand bedrijf in 2002 werd een machinefabriek voor het maken van rolvormmachines voortgezet onder de naam Machinefabriek Pasterkamp.
Drie jaar later werd de handelsmaatschappij Metamach BV te Brummen overgenomen. In 2007 verhuisde Metamach BV van Brummen naar Urk om de lijnen naar elkaar wat korter te maken.
In 2008 wordt een nieuwe BV opgericht met de naam Machinery Pasterkamp BV.
In 2011 zijn beide bedrijven samengevoegd onder de naam Pasterkamp Metal Sheet Solutions. Hiermee ontstond één aanspreekpunt voor de klant en konden de verkoopafdeling en de serviceafdeling elkaar versterken.

MAATWERK IN MACHINES

Ondertussen is directeur Teun Pasterkamp al meer dan 20 jaar fabrikant en leverancier van rolvorm- en plaatbewerkingsmachines, met als specialisatie mobiele rolvormmachines. Bij Pasterkamp begrijpen we dat het kiezen van de juiste plaatbewerkingsmachine cruciaal is voor het succes van uw productieproces. Wij hebben ons gespecialiseerd in het vinden van de perfecte oplossingen voor uw behoeften.


Stieneke Mazereeuw

Office manager

Onze expertise

Onze kracht ligt in onze diepgaande expertise op het gebied van plaatbewerking. Met tientallen jaren ervaring in de industrie, hebben we een schat aan kennis opgebouwd over welke machine het best kan worden gebruikt voor de productie van verschillende componenten, waaronder dak- en wandplaten, profielen, goten en meer. Wij gaan verder dan alleen het leveren van machines; we bieden advies op maat.

Advies op maat

Geen twee productieprocessen zijn hetzelfde, en daarom geloven we in persoonlijke aandacht voor elke klant. Wij staan klaar om met u samen te werken en uw specifieke behoeften te begrijpen. Of u nu op zoek bent naar een slitlijn, afkortlijn, pers, kantbank, zetbank, schaar, of een van onze andere hoogwaardige machines, wij zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt.

Zien is geloven

Hoewel we geen showroom hebben, zijn we er trots op om u de machines te laten zien die al bij onze gewaardeerde klanten staan. Het bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en prestaties ligt in het succes van onze klanten. Wij delen graag referenties en casestudy’s om u te laten zien hoe onze machines het verschil maken in echte productieomgevingen.

Onze vermeldingen in de media

– Pasterkamp dealer voor THALMANN/CIDAN/Forstner
– Mobiele machine voor 3-drains goot
– Sterk duo in slitten en rolvormen
– Ontslakken en ontbramen is nu leuk werk
– VANAD lasersnijmachines zeer gebruiksvriendelijk
– Rurenga blij met gebruiksvriendelijke lasersnijmachine
– Fantastische plasmasnijmachine!

– Tsjechische technologie verrast
– De kunst van het afschuinen op een plasmasnijmachine
– Pasterkamp showt fiberlaser
– Betaalbaar lasersnijden
– Eindeloze flexibiliteit vanaf coil
– Combinatie persen en rolvormmachines

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u advies op maat voor uw plaatbewerkingstoepassingen? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen de juiste beslissingen te nemen voor uw bedrijf.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Service-768x1024.jpg