{"galleryImages":["http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/hidrolik_rulo_acici_hydraulic_decoiler_byk.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/cift_kafali_acici_double_head_decoiler_byk.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2024\/06\/Hidrolik_acici_png-1-1024x683-2-e1719482987524.png"],"autoPlay":false,"sliderModal":false}

Hydraulische decoiler Coiltech

vanaf € 20.000,-

Lease opties: € 460,- 60 maanden

De hydraulische decoiler Coiltech kan worden geleverd als enkeldoorns of met dubbele doorn.

Dubbele doorn decoilers

Algemene kenmerken van de hydraulische decoiler Coiltech

hydraulische decoiler Coiltech met niet aangedreven doorn
hydraulische decoiler Coiltech met niet aangedreven doorn

De hydraulische decoiler Coiltech komt in verschillende opties. Mechanisch, hydraulisch, enkeldoorns of met dubbele doorn. Met strekker, richter en aanvoer. Complete afwikkellijnen kunnen worden samengesteld.

Bij hydraulische decoilers wordt de trommelexpansie semi-automatisch uitgevoerd door een hydraulisch systeem. Ze kunnen worden geleverd in verschillende breedtes, binnen- en buitendiameters van de coil, afhankelijk van de gebruikersbehoeften.
Afhankelijk van de benodigde coils kunnen pneumatische en hydraulische vasthoud- en neerhoudarmen worden toegevoegd. Optioneel kan er een coillaadwagen worden geleverd. Naast handmatig afgestelde zijgeleidingen kan ook de optie servomotorische zijgeleiding worden toegepast.

Specificaties

  • Semi-automatische drumuitbreiding
  • Motoraangedreven en geremde trommelrotatieopties
  • Handmatige of servogemotoriseerde zijgeleiders
  • Pneumatische of hydraulische neerhoud-armen
  • Luscontrole door lasersensor
  • Coilbreedtecapaciteit tussen 400 mm ~ 2000 mm
  • Laadvermogen van de coil tussen 3 ton ~ 25 ton

Opties:

  • Coillaadwagen
  • pneumatische en hydraulische neerhoudarmen
  • servomotorische zijgeleiding

Coillaadwagen


De coil die met heftruck of kraan vanaf de laadwagen geladen wordt, wordt snel en veilig op de trommel met controller bevestigd. De coillaadwagen beweegt in de Z-as met hydraulische zuiger en in de Y-as met AC-motoraandrijving. Er zijn geleidingsarmen om te voorkomen dat de geladen coil omvalt tijdens het bewegen van de wagen.

Servogemotoriseerde laterale coilgeleiders

Het laden van de coils op de trommel wordt gecentreerd door servo­gemotoriseerde zijdelingse spoelgeleiders. Wanneer de operator de coilbreedte op het bedieningspaneel invoert, breiden deze zijgeleiders zich zijdelings uit vanaf het midden van de trommel tot de ingevoerde coilbreedte. Hierdoor wordt de coil in het midden uitgelijnd. De laadduur van de coil gebeurt hiermee sneller en veiliger.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in een (soortgelijke) machine, toepassingen en/of mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.