{"galleryImages":["http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2024\/03\/dcekme-2a.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2024\/03\/cp2a.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2024\/03\/77-640a.jpg"],"autoPlay":false,"sliderModal":false}

Ook geïnteresseerd in een hydraulische kolommenpers? Vraag naar de mogelijkheden.


Dieptrekpersen zijn belangrijke machines die worden gebruikt in industrieën als automatisering, witgoed en aardgas. Van Hürsan zijn de Types: 77/550, 77/640 en 77/650 verkrijgbaar.

Hürsan is een toonaangevend bedrijf dat zijn producten naar de hele wereld exporteert met perfecte klanttevredenheid en lage kosten. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit worden als principe gehanteerd met het vertrouwen van meer dan 47 jaar ervaring.

Ze hebben hun productie van hydraulische persen d.m.v. export flink verhoogt, door te staan voor eerlijkheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en goede prijzen. Hürsan wijkt niet af van zijn principes; en staat altijd dicht bij de klanten door zijn bekwame technische personeel en garantie.

Het bedrijf volgt de technologische ontwikkelingen van hydraulische persen in de wereld, verbetert het productassortiment en bestendigt productiviteitsverbeteringen door onderzoeks- en ontwikkelingswerk. Zij kunnen zij voldoen aan speciale eisen, en presenteren nieuwe technologie in de sector.

Hydraulische kolommen­pers

vanaf € 68.500,-

Lease opties: € 1.374,- 60 maanden € 992,- 96 maanden


Algemene kenmerken van de hydraulische kolommenpers

De hydraulische kolommenpersen staan algemeen bekend als type dubbeleffectpersen’ omdat ze druk van bovenaf uitoefenen en van onderaf met kussencilinders werken. Dit proces wordt gebruikt voor plaatmateriaal in verschillende diktes en verschillende eigenschappen (staal, roestvrij staal, gelegeerde platen enz.). Ze geven vorm aan het materiaal door met hoge druk tussen een mannelijke en vrouwelijke mal te persen.

Er worden tafelformaten van 700X600 mm tot 1600×1600 mm produceren, tussen 100-1000 ton perskracht.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in een (soortgelijke) machine, toepassingen en/of mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.