{"galleryImages":["http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/9805_22-perspectief-horizontaal-scaled.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/9805_36bewerktperspectief-kopie-scaled.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/9805_67bewerkt-rand-scaled.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/9805_66bewerkt-scaled.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/IMAG2778-B-scaled.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/IMAG2909-scaled-e1696237858895.jpg"],"autoPlay":false,"sliderModal":false}

Toepassing

De mobiele rolvormmachine is ontworpen om op locatie profielen te kunnen rolvormen vanaf coil.
De coil hangt boven of onder de machine en het geheel is verplaatsbaar om in de juiste positie of op een bijzondere plek de profielen te kunnen produceren. Vaak zijn dit langere lengtes die dan ook niet te vervoeren zijn.
De mobiele rolvormmachine voor teeltgoten kan worden uitgevoerd in verschillende configuraties, en voor verschillende profielen, met verschillende materialen.
Vraag naar de mogelijkheden.

Mobiele rolvormmachine voor teeltgoten

vanaf € 137.500,-

Lease opties: € 2.769,- 60 maanden € 1.931,- 96 maanden


Materialen

Er worden verschillende materialen geproduceerd op een mobiele rolvormer. Materiaal kan een breedte hebben van 800 mm, of een smaller profiel met een dikte van 3 mm. Gecoat of verzinkt materiaal maar ook Magnelis wordt toegepast.

Specificaties

Het mobiel zijn van deze machines kan op verschillende manieren:

  • Er worden machines op een aanhangwagen gemonteerd zodat de machine snel ter plaatse kan zijn en direct gestart kan worden met productie.
  • Ook zijn er machines geschikt gemaakt om met behulp van een verreiker de machine te verplaatsen. Dit zien we vooral in de tuinbouw waarbij midden op het veld hele lange teeltgoten geproduceerd worden van wel 200 meter lang.
  • De meest toegepaste optie is de uitvoering met aangedreven tracks. De machine is dan zelfrijdend en kan ter plaatse dus vrij manoeuvreren.
  • Verder zijn voor de toepassing in de solar-industrie machines in containers gemonteerd. Hierbij worden de profielen die gebruikt worden voor een veld met zonnepanelen, ter plaatse geproduceerd en gemonteerd.
    Ook is op verschillende mobiele machines een roterende ponsinstallatie gemonteerd zodat er op gelijke afstanden afwateringsgaatjes geponst worden.

Kenmerken

De specialiteit van het maken van een mobiele machine is vooral de beperking in de lengte. Voor het rolvormen is vaak heel veel lengte nodig om stapsgewijs een profiel te vormen. Dit is vooral het geval naarmate het materiaal dikker en het profiel hoger wordt. Bij elke stap wordt dus handmatig berekend of het kan en of het geen vervormingen geeft die niet gewenst zijn.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in een (soortgelijke) machine, toepassingen en/of mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.