{"galleryImages":["http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/MG-R-2003-with-return-to-sender-B-scaled.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/MG-R-2003-4-scaled.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/MG-R-2003-mechanical-shear-features-1.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/MG-R-2003-mechanical-shear-features-2.jpg"],"autoPlay":false,"sliderModal":false}

De MG Line Mechanische Schaar met stalen constructie frame en reductietandwiel is ontworpen voor een perfecte snijkwaliteit van plaatwerk. Deze machines zijn ideaal voor lichte metaalschaar vereisten. Het geruisloze, directe aandrijfsysteem met remmotor en laag energieverbruik zorgt voor een efficiënte werking tegen een gunstige prijs.

MG Line Mechanische scharen hebben standaard een NC-besturing die “meerstaps” en “touch & go” programmeerfuncties voor de achteraanslag biedt.

Tijdwinst en meer productiviteit

Als de gesneden delen terugkomen naar de voorkant van de machine, is het niet nodig om tijdens het werk naar de achterkant van de machine te lopen, wat tijdwinst en meer productiviteit oplevert.

Als een operator delen uit de achterkant van de machine haalt, is het ook nodig om de veiligheid aan de achterzijde te resetten, bovenop het tijdverlies.

Schaar met return to sender – UZMA MG-R mechanische schaar

vanaf € 19.400,-

Lease opties: € 446,- 60 maanden

Algemene kenmerken van de machine

De “Return to Sender” MG-R Mechanische Schaar zorgt ervoor dat een geknipte plaat word teruggeschoven op de tafel aan de voorzijde. Dit voorkomt onnodig beschadigingen en onnodig omlopen.

Hieronder vindt u een aantal video’s van de “Return to Sender Mechanische Schaar MG-R 2003 en 3004:

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in een (soortgelijke) machine, toepassingen en/of mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.