{"galleryImages":["http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2024\/01\/cidan_nuslit_12-faded-scaled.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/Slitting.jpg"],"autoPlay":false,"sliderModal":false}


Slitmachine nuSLIT STRAIGHT PRO 1250

vanaf € 138.000,-

Lease opties: € 2.779,- 60 maanden € 1.938,- 96 maanden


Slitmachines zijn bedoeld voor het slitten van metalen van coils (spoelen) in platen of strips, die automatisch kunnen worden gestapeld of gewikkeld. Het splitproces is zeer efficiënt, afzonderlijke operaties worden tegelijkertijd in de automatische modus uitgevoerd met minimale handmatige aanpassing.
Er kan worden gekozen, om de lijn op te bouwen naar wensen van de klant. CTL (cut-to-length) en afkortlijnen kunnen worden gecombineerd.

De Forstner nuSLIT-serie maakt al uw dromen waar voor een moderne plaatwerkplaats en tilt uw productie naar een nieuw niveau, denk aan flexibiliteit en productiviteit. Met de nuSLIT kan elke functie vanaf het touchpanel worden bediend: rolbreedte, afgewerkte lengtes, richtdruk om stopmarkeringen te voorkomen, de breedte-instellingen en bediening van de slitmessen.
De nuSLIT kan worden geïntegreerd in een geprogrammeerde productiestroom. Het besturingssysteem is volledig compatibel met nuIT, waardoor u uw volledige productie zonder handmatige tussenkomst vanaf uw bureau kunt plannen en programmeren. Combineer met het gewenste aantal decoilers en een handmatige of aangedreven spoelselector.
Er is geen betere slit- en afkortmachine op de markt!

De belangrijkste voordelen

  • Afwisselende messenopstelling
  • Ongeëvenaarde snijprecisie
  • Innovatief klemsysteem
  • Het besturingssysteem kan worden geïntegreerd met nuIT
  • Snelste messenwissel op de marktOfferte aanvragen

Geïnteresseerd in een (soortgelijke) machine, toepassingen en/of mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.