{"galleryImages":["http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/COMPACT-PRO.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/Slitting.jpg"],"autoPlay":false,"sliderModal":false}


Afkortmachine Forstner COMPACT PRO (combinatie)

vanaf € 57.000,-

Lease opties: € 1.143,- 60 maanden € 825,- 96 maanden

De afkortmachine Forstner COMPACT PRO is een combinatiemachine.

Afkortmachines snijden metalen coils op lengte. Slitmachines zijn bedoeld voor het slitten van metalen van coils (spoelen) in platen of strips, die automatisch kunnen worden gestapeld of gewikkeld. Het proces is zeer efficiënt, afzonderlijke operaties worden tegelijkertijd in de automatische modus uitgevoerd met minimale handmatige aanpassing.
De CTL (cut-to-length) oftewel afkortlijnen kunnen worden gecombineerd met slitten. De machines kunnen worden gebouwd naar klantwens.

De Forstner COMPACT is de perfecte combinatie. Hij kan worden gebruikt in kleinere werkplaatsen, maar ook in grotere bedrijven met serieproductie. De grootte van de componenten is doorslaggevend voor de voordelen waarvan u wilt profiteren.

Het hart van de machine wordt gevormd door een robuuste en betrouwbare richtunit met zes rollen en een sterke snijunit die kan worden uitgerust met het gewenste aantal messen. De machine is standaard goed uitgerust met veel features die een perfecte werkomgeving creëren die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van efficiëntie en ergonomie.

De belangrijkste voordelen

  • Zeer robuuste constructie.
  • 6 richtrollen met eenvoudige aanpassing.
  • Geavanceerde en snel verstelbare slitter.
  • Logische en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface.

Fantastische resultaten

Met de POWER COMPACT PRO kunt u strekken en snijden
tot 2 mm dikte met fantastische resultaten. Kies tussen
1250 mm en 1500 mm breedte.Op de POWER COMPACT PRO worden standaard 5 sets slitmessen geleverd. Het unieke “Cap-Locking” systeem zorgt ervoor dat u probleemloos kunt snijden, gedurende de levensduur van de machine. De assen zijn 140 mm. De tolerantie tussen de as en de messen is minder dan 0,01 mm, waardoor u de snijbladen soepel en gemakkelijk kunt verplaatsen, waar dan ook op de as. De caplock bestaat uit een halvemaanvormig zacht staal dat met een inbusschroef op de as wordt gedrukt. Omdat de caplock zachter is dan de schacht, hoeft u zich geen zorgen te maken over het “scoren” van de schacht, zoals dat bij andere ontwerpen na verloop van tijd wel gebeurt.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in een (soortgelijke) machine, toepassingen en/of mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.