{"galleryImages":["http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/CAP-B-40200-scaled.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/CAP-B-30120-gewijzigd.jpg"],"autoPlay":false,"sliderModal":false}


Specificaties

UZMA B-SERIE SYNCHRO CNC-KANTPERS B-MODEL 3-ASSIGE CNC-BESTURING

UZMA synchro CNC-afkantpersen hebben nauwkeurige positionerings- en herhaalbaarheidsprestaties, bereikt door het synchroniseren van de hydraulische cilinders, geavanceerde CNC-besturing van proportionele kleppen en het gebruik van optische lineaire schaling.
Bij afkantpersen uit de CAP-serie is volledige elektronische synchronisatie met proportionele kleptechnologie een garantie voor maximale buignauwkeurigheid en herhaalbaarheid door constante monitoring en correctie van de parallellisatie van de bundel door een CNC-cysteem.

UZMA CAP synchro CNC-afkantpersen bestaan vijf series: B-serie (Basic), E-serie (Economisch), S-serie (Standaard), A-serie (Advanced) en Hybrid-serie.
De CAP Line-afkantpersen zijn verkrijgbaar van eenvoudige basisseries tot hoog uitgeruste geavanceerde series die tot elf assen kunnen worden geconfigureerd. UZMA synchro CNC-afkantpersen berekenen en voeren uit na het invoeren van gegevens zoals materiaal, dikte, buiglengte, enz. in de CNC-besturing.
Kalibratie van cilinderassen en achteraanslag, worden bereikt door automatische indexering.

Kantbank UZMA B-Serie

vanaf € 38.240,-

Lease opties: € 805,- 60 maanden € 566,- 96 maanden

Algemene kenmerken van de machine

UZMA-kantpersen van de basic B-serie (UZMA CAP-B) hebben een stalen constructieframe uit één blok en zijn betrouwbaar, duurzaam en nauwkeurig. De ontwerpen worden uitgevoerd op de computer inclusief 3D-software-ondersteuning voor tekenen en sterkte-analyse. Op alle UZMA-producten gaat nauwkeurige bewerking met de CNC-besturing gepaard met gedetailleerde kwaliteitscontrole en herhaalbare precisie van hoge kwaliteit. Onderdelen van de machines zijn wereldwijd bekende merknamen zoals Bosch-Rexroth, Hoerbiger, Givi Misure, Heidenhain, Wila, Delem, Cybelec, ESA, Siemens, Schneider, Mitsubishi, etc.

UZMA biedt hoge kwaliteit en betaalbare prijzen, klanttevredenheid en uitstekende service na verkoop.

B-serie

  • Y1-Y2-X As
  • Cybelec DNC 600 2D-Graphische CNC besturing & 2D offline PC software
  • Hangend besturingspaneel
  • X-As achteraanslag met servo-motor
  • Heidenhain Lineaire meting
  • Europees (Promecam) Quick Releasetop gereedschap klemsysteem
  • Lichtbarriere achter
  • Geschakelde zijpanelen voor veiligheid
  • Steunarmen vóór

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in een (soortgelijke) machine, toepassingen en/of mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.