{"galleryImages":["http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/tz-einfachbieger-gesamtansicht.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/tz-thalmann-maschinen-tz-einfachbieger-blechdickenverstellung.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/TZ-thalmann-maschinen-tz-einfachbieger-sicherheitskonzept.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/tz-thalmann-maschinen-tz-einfachbieger-led.jpg"],"autoPlay":false,"sliderModal":false}

Langzetbank THALMANN TZ enkelbuiger

vanaf € 114.500,-

Lease opties: € 2.306,- 60 maanden € 1.608,- 96 maanden


Zetbank TZ 200 – 6,4 m  S6 Professional

eersteklas kwaliteit op wereldniveau!

De machine is een schone nette gelaste constructie, gezandstraald, gegrond en afgewerkt met tweecomponenten email, in de kleuren zilver en geel. De zware, stabiele basis van de machine heeft een ingebouwde egaliseerinrichting. Een zeer energie­zuinige fluister Hydraulisch systeem met STOP-en-GO- functie is geïnstalleerd om de machine te besturen.

Algemene kenmerken van de machine

Het innovatieve TZ-model ontstond als een synergie en verdere ontwikkeling van twee voorgaande modellen, de THAKO- en ZR-serie. De TZ verenigt de beste elementen van eeuwen van Zwitserse technische vaardigheden en is nu op zichzelf indrukwekkend door zijn vele innovaties. In het bijzonder is het INNOVATIEVE VFD (Vertical Force Drive) ONTWERPPRINCIPE ongeëvenaard. De machinestandaarden zijn gevormd in de vorm van ‘stijve C-frames’. Met de verticale uitlijning van het gereedschap produceert de VFD een grote hoeveelheid verticale klemkracht voor zomen. De integratie van de wereldwijd unieke kinetische CONTROL SHAFT TECHNOLOGY is niet alleen slim vanuit technisch oogpunt, maar biedt ook echte toegevoegde waarde door de output van alle machine-standaarden gelijkmatig over de klem- en vouwbalken te verdelen. Extra vrije ruimte en flexibiliteit worden geboden door de nieuw ontworpen KLEMBALEN en de OFFSET VOUWBALK. Met de meest moderne aandrijftechnologie en STOP & GO-functie biedt de TZ een meetbaar verbeterde energie-efficiëntie met een aanzienlijk hogere vouwdynamiek. Torsievrije profielen worden gecreëerd door een soepel lopend, servo-gestuurd gestuurd DYNAMIC CROWNING-systeem dat op indrukwekkende wijze eventuele randdrukeffecten compenseert. Het NIEUWE LONGITUDINAL SLITTER-concept staat los van de vouwbalk en voorkomt zo storende invloeden tijdens het vouwproces.

Specificaties

THALMANN Buigmachine 2.00 mm zacht steel (400 N/mm²) Model TZ 200 – 6,4 m: AB-SE-6-200-S6-FUHY / DS 3001 CNC

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in een (soortgelijke) machine, toepassingen en/of mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.