{"galleryImages":["http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/PRO-Z-power-folder-600x364.jpg.webp","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/Pro-Z.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/Pro-Z-multifold.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/CIDAN-FX-PLUS-high-divided-tools-768x575.jpg.webp","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/megapro-2022-2-600x365.jpg.webp"],"autoPlay":false,"sliderModal":false}Zetbank CIDAN

vanaf € 50.000,-

Lease opties: € 1.003,- 60 maanden € 724,- 96 maanden

De zetbank CIDAN is leverbaar in verschillende uitvoeringen;

PRO-Z, FORMA-Z, MEGAPRO, PRO, FORMA, FX-PLUS, FX-Combi, FS-PLUS, FS, F, MFB


Zetbank CIDAN PRO-Z

De CIDAN PRO Z is een echte krachtpatser voor semi-automatisch functioneren en batches van kleine lengte met hoge eisen aan flexibiliteit en snelheid.
De machine is speciaal ontworpen voor het werken met veeleisende en
complexe details waarbij de krachtige motoren het materiaal gemakkelijk buigen omhoog en omlaag zonder dat u het materiaal hoeft om te draaien.

Algemene kenmerken van de CIDAN zetbank

Met de gesegmenteerde gereedschappen in zowel de klapbalk als de klembalk kan één enkele operator complexe details efficiënt verwerken. Gereedschapswisselingen gebeuren snel en veilig dankzij automatische vergrendeling, ingebouwde gereedschapsopslag en de nieuwe gereedschapsindeling in het ProLink W-besturingssysteem.

Met de nieuw ontwikkelde vouwbalkconstructie samen met automatische bombering en instelling van zowel buigcentrum als plaatdikte kunt u een ongeëvenaarde buigkwaliteit bereiken in elke dikte.

De PRO Z is uitgerust met onze gepatenteerde excentrische OED, die ongeacht de gereedschapshoogte, met maximale opening, altijd hetzelfde hoge vermogen en capaciteit levert. Ook heeft de machine een zeer lage geluidsproductie en laag energieverbruik.

Specificaties

De belangrijkste voordelen:

  • Kracht en snelheid verenigd.
  • Gebouwd voor veeleisend buigwerk van complexe details.
  • Uitstekend geschikt voor batches met kleine lengtes
  • Vooraanslag maakt het buigen van niet-parallelle details mogelijk.
  • Keuze uit een aantal verschillende gereedschapssets.
  • Uitstekende precisie en hoge herhaalbaarheid.
  • Hoge precisie en productiviteit met vacuümgreep.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in een (soortgelijke) machine, toepassingen en/of mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.