Rolvormmachine

Rolvormmachines en -lijnen worden op maat gemaakt in een ruim assortiment en kunnen bestaan uit verschillende onderdelen, zoals decoiler, strekker, pons-installatie, rolvormmachine, pers, afkortinstallatie, stapelaar.
Mogelijkheden
De materiaalbreedte voor rolvormmachines kan variëren van 15 mm tot 1500 mm. De dikte van de materialen kan verschillen van 0,4 mm tot 10 mm. Elke lijn voor elk profiel heeft zijn eigen specialiteiten. De lijn kan worden uitgerust met ponsunits en elk profiel wordt met een profielschaar op lengte gesneden.
Verschillende profielen
Er zijn ook mogelijkheden om verschillende profielen op dezelfde lijn te produceren. Dit kan snel, door het wisselen van afstandhouders, of door het wisselen van complete cassettes met rolvormstations.
Fabricage/Levering
De kleine of grotere rolvormmachines leveren wij samen met buitenlandse partners. De service op deze machines wordt door onze eigen monteurs geleverd, dat is zeer voordelig voor onze klanten. Alleen de mobiele rolvormmachines komen uit onze eigen werkplaats.
Offertevraag
Voor het machineontwerp is het van belang om de exacte specificaties en toleranties te kennen van het gewenste profiel en het benodigde volume dat per minuut geproduceerd moet worden. Wij zijn geïnteresseerd in uw profiel; stuur ons een tekening met specificaties en we maken graag een aanbieding op maat voor u!