{"galleryImages":["http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/tc-thalmann-startseite-maschinen-tc-doppelbieger-1-1.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/thalmann-unternehmen-innovationen-blechwenden.jpg","http:\/\/pasterkamp.nl\/wp-content\/uploads\/2023\/09\/thalmann-maschinen-td-doppelbieger-hardox-1.jpg"],"autoPlay":false,"sliderModal":false}Functies van de dubbele langzetbank THALMANN TC

Plaatlos-unit, automatische omkeer-unit, zijlader, modulaire gereedschappen, uitschuifbare tafel, grijpers, tapse grijpers, dubbele grijpers, achteraanslagvingers, materiaaldikteaanpassing, bombering, electrische slitter in lengterichting, zoom- en rolvormunit, led buiglichten, remote access, etc.

Dubbele langzet­bank THALMANN TC

vanaf € 590.000,-

Lease opties: Op aanvraag

GROTE EN STEVIGE PRESTATIES

Deze dubbele langzetbank THALMANN TC wordt vaak liefdevol en respectvol aangeduid als ‘Big Mama‘ – waarschijnlijk vanwege de solide constructie. De THALMANN TC is uitsluitend gemaakt van individuele hoogwaardige onderdelen, 11.564 om precies te zijn, die met de hand worden geassembleerd. Het VFD DESIGN PRINCIPLE dat is gebruikt in de TC is ongeëvenaard. De machinestands zijn gevormd in de vorm van ‘stijve C-frames’ en gecombineerd met een verticale inspan-instrument-invoer, omgezet in een combinatie van een lange zetbank en een pers. Dit resulteert in een grote hoeveelheid klem- en drukcapaciteit – wat een voorwaarde is voor precieze verwerking van dikke platen.
Zijn aandrijving is niet minder indrukwekkend. Het hoogwaardige aggregaat vormt het hart van de dubbele langzetbank THALMANN TC en maakt gebruik van twee krachtige hydraulische pompen en de meest moderne dubbele klepbloktechnologie voor directe stroomtoevoer. Het spreekt voor zich dat ‘Big Mama’ ook is uitgerust met de nieuwste generatie DFT DRIVE CONCEPT. Bovendien garandeert de unieke CONTROL SHAFT-TECHNOLOGIE een uniforme transmissie van de enorme kracht naar de machine. De TC 300 combineert alle kenmerken die tegenwoordig van cruciaal belang zijn voor succes bij industriële plaatbewerking.

Besturing

Zelfs onervaren operators kunnen in een mum van tijd overweg met het intuïtieve machinebesturingssysteem van Thalmann.

Het kantelbare en beweegbare bedieningspaneel maakt een ergonomische bediening mogelijk en dankzij de multifunctionele touchscreeninterface kunnen alle profielgegevens snel worden vastgelegd, visueel in 3D weergegeven en opgeslagen in de profielgegevensbeheermodule.

De gegevens kunnen rechtstreeks via de controller worden ingevoerd, maar ook via een extern computerwerkstation of een mobiel apparaat (bijvoorbeeld tablet). Gegevens kunnen worden overgedragen via USB, LAN, Wi-Fi, barcode- of QR-codescanner.

Voor variabele integratie in bestaande productielijnen en ERP-systemen zijn alle Thalmann-machines uitgerust met open interfaces voor alle gangbare softwareverbindingen (bijvoorbeeld nuIT, Bendex en Sema) en CAD-gegevensformaten. Een veilige VPN-verbinding maakt professioneel onderhoud op afstand via M-Guard in realtime mogelijk. Via deze open interfaces wordt een geavanceerd machinebeheersysteem mogelijk gemaakt.

Specificaties

MODELTC 300
MAX. BUIGCAPACITEIT*3,00 mm (bij 400 N/mm²)
WERKLENGTES3.60 | 4.50 | 5.00 | 6.40 | 8.20 | 10.00 | 12.00 m
KEELDIEPTE1250 mm
BREEDTE BUIGFLENS10 mm + extra rail 10 mm/20 mm
MAX. BUIGHOEK143°
BUIGNAURKEURIGHEID± 0,5°
400 N/mm² / 58 ksi

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in een (soortgelijke) machine, toepassingen en/of mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.